Äänimaljarentoutus hoito

Tervelutoa laulukulho hoitoihini!

Äänimaljojen sekä ääniparannuksen historiaa.

Rumpujen, huilujen ja äänimaljojen äänet ovat seuranneet ihmiskuntaa aikojen alusta lähtien. Esi-isämme käyttivät näitä monin eri tavoin. Jopa äitimme ääni oli ja on erittäin voimakas instrumentti, se saa meidät tuntemaan olomme turvalliseksi ja tukee voimiamme itseparannukseen. Monien eri muinaisten kansojen shamaanit käyttivät rituaaleihinsa ääniä, mm. saadakseen yhteyden jumaliin tai parantaakseen ihmisten sairauksia. Äänimaljat ovat mahdollisesti peräisin Nepalista, Himalajalta ja Intiasta. Niillä on pitkä historia ja ne ovat aina käsintehtyjä. Vielä keskiajalla parantajat käyttivät musiikkia ja ääniä hoitojensa lisänä. Äänimaljahieronta sellaisena kuin sen nykyään tunnemme, kehitettiin Euroopassa 60- ja 70-luvuilla. Maljan ääni saa kehomme värähtelemään harmonisesti. Äänimaljakapula on myös erittäin tärkeä, koska se vahvistaa harmonisia ääniä.

Äänimaljahieronnan ja ääniparannuksen tarkoitus

Ääni aktivoi kehomme itseparannusvoimia. Äänimaljan soittaminen muuttaa välittömästi mielialaa ja energiaa. Ajatukset hiljenevät, rentoutuminen ja sisäinen rauha leviää koko kehoon. Musiikki ja rytmi auttavat löytämään sisäisen harmonian.

Energinen hoito äänimaljoilla

Alussa käymme keskustelun, jossa kerrot toiveistasi ja kuinka voin tukea sinua äänimaljojen kanssa. Hoidon aikana voit istua tai maata hierontapöydällä samalla kun soitan äänimaljaa. Jokainen hoito on yksilöllistä. Äänimaljahieronta on tukitoimenpide eikä korvaa käyntiä lääkärin tai terapeutin luona.

Käyttöalueet: terapioden lisäksi ennaltaehkaisevä ja tereyden vahvistaminen

On suositeltavaa tehdä hoito vähintään kolme kertaa kestävämmän vaikutuksen saavuttamiseksi.

Varaa aika

Hinnat

30 minuuttia 45 €

50 minuuttia 60 €